Oranje boven! Morgen is het Koningsdag, en wij vieren mee! Dit wil wel zeggen dat er op vrijdag 27/04/2018 geen pakketjes zullen geleverd worden. Sluiten
Samsung QLED - The Next Innovation in TV

QLED TV - Een nieuwe standaard op vlak van innovatie

We hebben al aardig wat technologieën zien voorbijkomen de afgelopen jaren: van TFT en LCD tot Plasma en LED - en natuurlijk de recente introductie van de OLED  technologie. Samsung introduceert vandaag de volgende stap in dat rijtje; hun Quantum Dot technologie. Dankzij het combineren van traditionele LCD/LED technieken met gloednieuwe technologieën slaagt Samsung erin om de beeldkwaliteit van de volgende generatie TV's aanzienlijk te verbeteren. Dat is echter niet de enige innovatie dit jaar - ook het design wordt grondig onder handen genomen met een knappe, minimalistische look die in elk interieur past. Verder hebben ze hun slimme TV's nog wat nieuwe trucjes geleerd zodat jij nog sneller je favoriete content kan kijken. Interesse? Wij halen voor jou alvast de belangrijkste pijlers aan, so enjoy!

Q Picture

Q Picture

Met Q Picture combineert Samsung  de helderheid van een traditionele LED Backlight met laag Quantum DOT kristallen, en dat lukt hun aardig: het resultaat daarvan zijn levendige kleuren mét hoog contrast, ook overdag en in verlichte ruimtes. Voeg daar nog eens Q HDR & Q Contrast aan toe en je komt al snel tot een immersieve kijkervaring, waarbij het kleinste detail volledig tot recht komt. Ten slotte zorgen de brede kijkhoeken ervoor dat je geen kleurvervorming krijgt, ook als je niet recht voor de televisie zit - zo zit je overal goed.

Q Style

Een ander bewonderenswaardig aspect van de QLED line-up is het opgefriste design, met de nadruk op een minimalistische look die de focus legt op de kijkervaring.
Het stijlvolle 360°-design dankzij de hoogwaardige metalen afwerking staat centraal - en met de Invisible cable heb je geen last van allerlei kabelzooi.

Samsung zorgt er dit jaar voor dat hun QLED televisies in echt élk interieur mooi staan. Wij zijn alvast onder de indruk!

Q Design
Q Smart

Q Smart

De volgende stap in slimme TV's wordt ook gemaakt; Samsung verenigt al je Apps, apparatuur en favoriete content met één enkele remote. En is die even zoek?
Geen probleem, gebruik dan gewoon je smartphone, want dat kan ook.

Zelf hoef je trouwens niets meer in te stellen: van spelconsole tot mediaplayer - je televisie herkent ieder apparaat zodra je het aansluit. Slimmer kan haast niet!

QLED TV Accessoires

Wil jij je nieuwe QLED TV nóg meer in de spotlight zetten? Kies dan voor Basic, Studio of Gravity voet. Iedere standaard accentueert de QLED TV op zijn eigen unieke manier.

Liever aan de muur hangen? Ga dan voor een No Gap Wall-mount - met deze beugel kan de QLED TV kan nog strakker aan de muur gehangen worden en je kan het geheel netjes wegwerken met de Invisible cable.

QLED TV Studio