MSI - Gear up.

Klaar om de strijd aan te gaan? Dan heb je de juiste uitrusting nodig. Of je nu een fanatieke MMO'r, full-time E-Sports atleet of Streamer-on-the-go bent, binnen het arsenaal van MSI vind jij ongetwijfeld dé Gaming Notebook die het beste bij jou past. Zo heb je verschillende series met tal van modellen om uit te kiezen. Met elk model dat een eigen focus heeft, zoals portability, price/performance of gewoon pure power, vind je gegarandeerd het juiste wapen voor elke match-up.

MSI GT-serie

De GT serie biedt je het beste van het beste, deze notebooks zijn ontworpen voor de hardcore gamers. Ben jij op zoek naar een notebook met Mechanisch toetsenbord, of misschien naar een notebook met twee videokaarten in SLI-opstelling?
Of wil jij gamen op een 4K scherm of een 120hz panel? Je vindt het allemaal in de GT serie van MSI.

Bekijk alle MSI GT Gaming Notebooks

MSI GT-Serie
MSI GS-Serie

MSI GS-serie

De GS serie notebooks zijn ontworpen voor gamers die in stijl willen spelen. Een superdunne gaming notebook (vanaf 1,8kg), die het mogelijk maakt om eenvoudig op iedere plek te gamen, zónder compromis te leveren op de prestaties.
Naast uitstekende hardware vind je in de GS notebooks van MSI ook veel handige gaming features, waarmee je jouw gaming notebook helemaal kan personaliseren.

Bekijk alle MSI GS Gaming Notebooks

MSI GE-serie

De GE serie notebooks zijn enorm krachtig, ontworpen voor enthousiaste gamers. Voorzien van een full colour toetsenbord en uitstekende hardware is een notebook voorzien uit deze serie jouw ultieme wapen tijdens het gamen. Je vindt in deze serie ook modellen waarbij je per toets de kleur van het toetsenbord in kan stellen! Deze laptops hebben een aluminium geborsteld chassis en daarnaast krijg je ook nog een jaar gratis X-split Gamecaster software.

Bekijk alle MSI GE Gaming Notebooks

MSI GE-Serie
MSI GP-Serie

MSI GP-serie

De GP serie notebooks van MSI zijn gemaakt voor performance gamers, die op zoek zijn naar een combinatie van genoeg capaciteit en goede prestaties. Deze notebooks zijn perfect voor gamers die de voorkeur geven aan mid-range grafische details. GP notebooks hebben een single color of full color (afhankelijk van de serie) verlicht Steelseries toetsenbord en zijn voorzien van extra features om jou de beste audio-ervaring te bieden.

Bekijk alle MSI GP Gaming Notebooks

MSI GL-serie

De GL serie bevat krachtige notebooks, ontworpen voor mainstream gamers. Het zijn de perfecte notebooks voor online games en ideaal voor gamers die op zoek zijn naar een multifunctionele notebook. Ervaar het echte gamegevoel met het speciale Steelseries keyboard en de Nahimic software geoptimaliseerd voor gaming. In deze serie vind je ook varianten met een wit verlicht toetsenbord.

Bekijk alle MSI GL Gaming Notebooks

MSI GL-Serie