Klantentevredenheid

  • Fijne ervaring. Besteld met gebruik van de chat. Om 20u contact gehad en besteld. Dag nadien om 11u netjes geleverd. Zeer aangenaam verrast.
  • Zeer correcte info, vlotte levering waarbij ruimte is voor inspraak. Had per vergissing een verkeerd toestel besteld, maar super vriendelijk telefonisch onthaal met de klantendienst en heel vlot opgelost. Al mijn keukentoestellen er aangekocht en zeker een aanrader.
  • Art en Craft had te kampen met storingen en dit hebben ze netjes erkent en verholpen. De klantenservice had contact opgenomen en goede service verleend door duidelijke instructies te geven de stappen te bespreken. Alles werd nog vastgelegd per email. Een fout van de fabricant wordt momenteel aan gewerkt waar Art en Craft niets aan kan doen. Als dit naar wens is verholpen, krijgen zij volle sterren.
  • Zeer vriendelijke medewerkers, zowel in Mariakerke als St.-Denijs-Westrem. Goede informatie over het product; verkoper was niet pusherig om accessoires te verkopen. Ik apprecieer dit ten zeerste.
  • Art & Craft reageert zeer snel en adequaat op vragen of opmerkingen. Ik had een probleempje met het invullen van een promotiecode en dit werd zeer snel professioneel opgelost. Levertijd was zoals afgesproken maar vooral de levering zelf wordt heel handig aangepakt, je kan ze opvolgen terwijl de koerier onderweg is. Je krijgt eerst een geschatte levertijd en daarna nog een sms met een preciezere tijdspanne wanneer de koerier gaat arriveren. Je hoeft dus niet de ganse dag thuis te zitten wachten op je pakje. Echt een voorbeeld hoe het kan!