Combi microgolfovens

De combi microgolfovens bij Art & Craft bieden alle klassieke verwarmingswijzen in combinatie met de praktische functies van een microgolf. Uw bereidingen eerst ontdooien en dan meteen bakken of braden? Dat kan. De knapperige textuur van eten behouden? Ook dat is mogelijk met de crust- of grillfunctie. Maar het grootste voordeel van een combi microgolfoven is uiteraard het gemak van een oven en microgolf in één apparaat. Heeft u de ene keer een oven nodig en de andere keer een magnetron, dan scheelt een combi microgolfoven u heel wat ruimte in de keuken.   Lees meer

Toon filters

Zuinig en goed

En energieklasse A of hoger, dat scheelt weer voor uw energierekening. De keukenapparaten van tegenwoordig worden stuk voor stuk zo gemaakt dat ze zo min mogelijk energie verspillen. Dat is ook nog eens beter voor het milieu. U kunt eenvoudig zien welk energielabel het apparaat van uw keuze heeft.

Daarnaast is het uiterlijk een onderdeel waar veel aandacht aan wordt besteed. Roestvrij staal of strak zwart, u vindt altijd een model dat bij uw keuken past. Met een gebruiksvriendelijk, luxueus bedieningspaneel en knoppen in de stijl van de rest van het design. Een combi microgolfoven staat dan ook met recht te pronken in de keuken.

Bestel direct online

Hieronder kunt u op uw gemak ons gevarieerde aanbod bekijken. Zit er een combi microgolfoven bij die aan uw wensen voldoet? U kunt hem direct en veilig online bestellen. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Vandaag voor 21.00 uur besteld? Morgen al in huis. Profiteer ook van de vele voordelen van een combi microgolfoven en het gemak en de service van Art & Craft. Heeft u nog vragen? Wij staan graag voor u klaar om ze voor u te beantwoorden.

Naar boven