Koffie & Ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is niet alleen een leuke, rustige manier om de dag te starten maar ook essentieel om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Bij Art & Craft vindt u daarom een ruim assortiment aan toestellen die het ontbijt voor u zo aangenaam mogelijk zullen maken.Van waterkokers en broodroosters tot sapcentrifuges en citruspersen.   Lees meer

Toon filters

Een goede kop koffie

Een goede kop koffie is daarbij onmisbaar. In ons aanbod vindt u een keur aan verschillende koffiezetapparaten. Van een standaard koffiezetapparaat tot een espressomachine, capsule- of padmachine. Geschikt voor gemalen koffie, koffiebonen of allebei en met allerlei aantrekkelijke extra’s zoals de mogelijkheid om melk op te schuimen. Ook alles wat erbij komt kijken of waarmee u uw koffie nog lekkerder kunt maken, kunt u bij Art & Craft bestellen. Losse bonen en molens, onderhoudsproducten en zelfs cappuccino sjablonen! U slaagt in één keer voor alle benodigdheden om de beste koffie voor te schotelen.

Eenvoudig online bestellen

Ook het bestelproces hebben we voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Bestellingen die voor 21.00 uur geplaatst zijn, worden morgen al bij u bezorgd. Daarnaast heeft u 14 dagen het recht om producten of apparaten te retourneren indien u er niet tevreden over bent en krijgt u 2 jaar garantie. U kunt ook op uw gemak alle producten in één van onze showrooms komen bekijken als u dat fijner vindt. Hier staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u van de beste adviezen te voorzien, al uw vragen te beantwoorden en u te helpen een keuze te maken. We heten u graag van harte welkom!

Naar boven