Een lekkere sabayon, een heerlijke bearnaisesaus of het inkoken van vloeistoffen, het is de bodem die het verschil maakt. Kies voor een perfecte warmtespreiding tot aan de rand voor al je delicate sauzen; de klassieke rechte bodem is dan weer ideaal voor het reduceren van basissauzen of het smelten van boter. Zo kies je voor gebonden sauzen een conische sauteuse uit meerlagenmateriaal die de warmte zeer goed verdeelt tot aan de rand zodat de binding geleidelijk aan tot stand komt. Voor het afwerken of terug opwarmen zijn de hoge en lage sauspotjes dan weer ideaal.
Demeyere Industry De bodem bestaat uit 5 lagen, waarvan 3 met aluminium, voor optimalehitteverdeling.Van roestvrij staal.Het oppervlak is gezandstraald, voor meer grip en krasbestendigheid,en met Silvinox behandeld (zilverwitte glans).Met gietrand en extra lange grepen.Geschikt voor alle vuren en ovenbestendig.Vaatwasmachinebestendig.Met deksel. Deze serie brengt het beste van twee werelden samen: robuust, stevig, ‘American style’ kookgerei in combinatie met Demeyere technologie en Europees erfgoed. Dit uitgebreide gamma met een industrial look, ontworpen door Belgisch designer Stefan Schöning, zorgt voor een leven lang kookplezier.Roestvrij staal 18/10 met Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen5 lagenmateriaal tot aan de rand (3 mm): uitstekende warmtespreidingGelaste roestvrijstalen greep met speciale 'gezandstraalde' oppervlaktePerfecte gietrandGeschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie30 jaar garantie op productiefouten (10 jaar voor professioneel gebruik)Ø 20 cm-¤ 14 cm-2 l