Bluesound - Qobuz Streaming

Terug naar overzicht
Bluesound - Qobuz Streaming

Vanaf 15 januari tot en met 15 maart krijg je bij aankoop van een deelnemend Bluesound artikel de eerste 3 maanden van het Qobuz HiFi abonnement gratis (t.w.v €19,99/maand) - aangeboden door Dali Benelux!

Qobuz is een Hi-Res streaming dienst, met een aanbod van meer dan 40 miljoen tracks. De nadruk ligt op audiokwaliteit, gericht op de échte muziekliefhebber. Met een Qobuz HiFi abonnement & Bluesound Multiroomspeaker stream je je favoriete nummers in CD-kwaliteit doorheen het hele huis - zo kan je overal genieten van jouw muziek, zonder compromis op vlak van audiokwaliteit. 

Opgelet:
De actie is uitsluitend geldig voor nieuwe Qobuz abbonee's, en de unieke code kan tot uiterlijk 31 maart 2018 worden verzilverd.
Hou er rekening mee dat er maar één abonnement kan afgesloten worden per persoon, ongeacht het aantal gekochte Bluesound toestellen.  Bovendien moet er tijdens de registratieprocedure een betalingsmethode worden opgegeven en dient het abonnement voor afloop van de 3 maanden opgezegd te worden om een betaling te vermijden, indien je klant niet wenst verder te gaan met de Qobuz muziekdienst

Deze actie loopt van 15/01/2018 t/m 15/03/2018
Klik hier voor registratie en voorwaarden